schilder dijkstra heemstede

Over Schilder- & Onderhoudsbedrijf E.J. Dijkstra

Mijn naam is Ernst Dijkstra, eigenaar van Schilder- en Onderhoudsbedrijf Ernst Dijkstra. Sinds 1998 zijn wij de specialist in binnen- en buiten schilderwerk, houtrot reparatie, scanplakken, kleinschalig stucwerk en tegelzetten. Ik ben begonnen met schilderen toen ik 15 jaar was in het bedrijf van mijn vader en heb in 1998 Schilders- en Onderhoudsbedrijf E.J. Dijkstra opgericht. Al mijn medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en zelf beschik ik ook over het Window Care diploma.

Wist je dat je ons ook in spoedgevallen kan bereiken? Bijvoorbeeld na een inbraak of schade. Sla 06-21860206 op in jouw telefoon, dan heb je ons altijd bij de hand!

Inmiddels ben ik 42 jaar, heb ik 3 kinderen en ben ik woonachtig in Heemstede. Mijn sterrenbeeld is Ram, dit is je vast en zeker al opgevallen in ons logo! Ben je opzoek naar een betrouwbare schilder die ook herstelwerkzaamheden kan doen? Zoek niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Twijfel je nog? Bekijk mijn afgeronde projecten of vraag naar referenties.