Buiten schilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning is regelmatig aan een nieuwe lik verf toe. Goed schilderwerk beschermt en verfraait uw huis. Met buiten schilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van het huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook de schutting en de buitenkant van de schuur hieronder. Onze schilders zijn gespecialiseerd in al het buiten schilderwerk.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Buitenschilderwerk is ongeveer een keer per vijf jaar toe aan een nieuwe lik verf. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen. Schilderwerk op het noorden en oosten heeft minder aandacht nodig. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilder. Let vooral op de liggende onderdelen, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. Heeft u hier last van? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Belang buiten schilderen

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen, zoals houten kozijnen, tegen weersomstandigheden. Schilderwerk voorkomt bijvoorbeeld dat hout gaat rotten. Daardoor gaan de kozijnen langer mee. Uw huis schilderen is dus belangrijk om het in een goede staat te houden. Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als uw woning regelmatig geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot. Moch u wel last van houtrot hebben, ook dit kunnen wij behandelen! Wij maken gebruik van de beste materialen en al onze schilders zijn vakmannen die beschikken over de juiste diploma’s.

Binnen schilderwerk

Het binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook voor het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat al het schilderwerk er tip top uitziet!

Belang binnen schilderwerk

Bescherming tegen slijtage
Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staat, gaat het langer mee.
Bescherming tegen vocht
De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als dat van het buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.
Bescherming tegen schimmels
In vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.

Wij zijn gevestigd in Heemstede, ons werkgebied is binnen een gebied van 25 kilometer rond Haarlem. Ons werkgebied bestaat onder andere uit: Amsterdam, Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Hooffdorp, Amstelveen, Beverwijk en Leiden. Woont u buiten ons werkgebied en wilt u toch gebruik maken van onze diensten? Dit is zeker mogelijk, wij rekenen hier alleen een kleine voorrijkosten vergoeding voor.

Is er in uw huis, slaapkamer, schuur, brug, school, tuin of bedrijf schilderwerk nodig? Bij Schilder- & Onderhoudsbedrijf E.J. Dijkstra zit je geramd!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan..

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw plaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Wat moet er gedaan worden?

  SchilderwerkBehangenTegelwerkStucwerkHoutrot

  Wat moet er gedaan worden?

  btwregeling

  6% BTW regeling

  Het BTW-tarief voor schilderwerk aan particuliere woningen die ten minste twee jaar oud zijn, is verlaagd naar 6%.

  winterschilder

  Uw winterschilder

  Van 1 november tot 1 maart krijgt u 20% winterkorting op al het binnen- en buitenschilderwerk!

  sikkens

  Sikkens

  Wij maken alleen gebruik van de beste materialen die er bestaan! Onze verf is altijd afkomstig van Sikkens.